Detailresult gaat over op 1 ster kip - Distrifood              De bronafbeelding bekijken

Onze werkzaamheden worden met de hand uitgevoerd omdat er altijd controle is op de verwerking kunnen we onze kwaliteit garanderen. In onze hygiënische werkruimtes werken onze medewerkers volgens alle wettelijk verplichte normen en regels. Onze medewerkers verstaan hun vak. Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij ons centraal. Onze klanten willen maatwerk.

Aantal instanties waar we mee samenwerken:

 

 Laboratorium onderzoeken

Geven adviezen en richtlijnen om de voedingsveiligheid te waarborgen.  

 

 

Certificering BLK 1 ster.  Dit is een onafhankelijke organisatie die gespecialiseerd is in het uitvoeren controle en audit en naleven richtlijnen Stichting Beter Leven.

Controle HACCP normen

 

Ook stellen we hoge eisen aan onze leveranciers. Onze kip wordt gecontroleerd volgens KO-WI-810.01-NL er is een track en tracing systeem aanwezig zodat we van elk product de herkomst, slacht, productie en verpakkingsdatum kunnen terug vinden.

 

Op de website van de onderstaande instanties vindt u meer informatie over de gestelde normen en kwaliteitseisen.

 

 

 Alle processen van onze kip leverancier worden gecontroleerd en zijn gecertificeerd.

HACCP:

Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van HACCP. De werkruimtes, werkwijze en productiemethoden voldoen aan de zwaarste eisen op het gebied van hygiëne. Zo wordt de productiehal een keer per dag grondig gereinigd  en wordt er tussen het werken door ook schoongemaakt. Kwaliteitsbewaking heeft bij ons dagelijks de hoogste prioriteit, onze kwaliteitsmanager is dan ook dagelijks aanwezig.

 EG-productienummer

M&L Food is in het bezit van een EG-productienummer. Een logisch bewijs dat wij een betrouwbare leverancier zijn van al uw producten.

Medewerkers
M&L Food investeert graag in haar werknemers. We trainen ons personeel continue om het beste product te blijven produceren

Schoonmaken
Een schone werkplek begint bij jezelf. Alle medewerkers zijn verplicht om hun eigen werkplek schoon te houden, of dit nu een bureau, snijtafel of vrachtwagen is.

 

Werkplek
De productie- en opslagruimtes bij M&L Food zijn goed gekoeld, dit is erg belangrijk omdat er dagelijks met verse producten gewerkt wordt. Om verlies te voorkomen zijn de panden goed geïsoleerd en de lichten gaan uit op de plekken waar niet gewerkt wordt.